Neo thermostaten werken met Apple HomeKit.

WAT IS APPLE HOMEKIT?

Naarmate meer en meer apparaten met het internet verbonden zullen worden, wordt men met een groot scala aan Apps van elke fabrikant geconfronteerd. Nu is er veelal nog geen enkel verband tussen al die op internet aangesloten apparaten en wordt het “smart home” al wat “minder slim”.
Voor elk apparaat heeft men weer een andere APP nodig
HomeKit van Apple zal dat allemaal gaan veranderen door aan IOS gebruikers één enkele APP aan te bieden waarmee de gebruikers met HomeKit de controle krijgt over alle aangesloten apparaten.
Als één van de eerste productseries voor de regeling van verwarming bieden de NeoStat thermostaten, HomeKit ondersteuning aan.

HomeKit is het “Home Automation-platform” van Apple. Het verbindt HomeKit goedgekeurde producten , zodat u diverse opdrachten voor alle aangesloten apparaten kunt creëren. Met HomeKit kunt u dus alle apparaten die binnen HomeKit kunnen samenwerken met één APP bedienen.
Dus, vertelt Siri dan het “Filmtijd” is, dan kan de voordeur op slot, wordt de verlichting precies ingesteld voor de juiste sfeer en wordt uw NEO Thermostaat ingesteld op de gewenste temperatuur.
Een open raam kan de oorzaak zijn, dat uw NEO thermostaat de verwarming uitschakelt en u tevens even waarschuwt, dat u het huis niet helemaal veilig hebt achtergelaten..
Op HomeKit aangesloten apparaten kunnen ons huis “slimmer” maken. De NEO thermostaten zorgen binnen HomeKit voor de juiste instellingen van uw verwarming.

Waarom is de koppeling van de NEO Thermostaten met Homekit zo belangrijk?

Meer informatie over NeoStat en NeoAir

HomeKit zal een belangrijke aankoopbeslissing worden.

Men zal bij gebruik van HomeKit dus eerder de keuze maken voor apparatuur, die kan samenwerken binnen HomeKit.
Verwarmingssystemen met zoneregeling vormen één van onze belangrijkste expertises en deze systemen zullen het meest profiteren van HomeKit.

Kan mijn bestaande apparatuur met NeoStat thermostaten samenwerken met HomeKit?
De bestaande NeoStat thermostaten zijn compatibel, maar de bestaande NeoHub zal wel vervangen moeten worden voor de HomeKit compatibele versie.

Meer informatie over de neoHub GEN2

Alle HomeKit apparaten kunnen via één APP met elkaar communiceren

Meer over HomeKit

Apparaten met het “Works with HomeKit” logo zijn uitgebreid door Apple getest. Men garandeert dus de goede probleemloze werking binnen het HomeKit concept.

Voice Control
Siri, bekend bij de IOS gebruikers, werkt samen met HomeKit en stelt u in staat via spraakopdrachten te communiceren met de diverse apparaten, aangesloten op HomeKit.
U kunt bijvoorbeeld zeggen “Hey Siri, ligt de temperatuur in de woonkamer tot en met 21” of “Hey Siri, Zet de verwarming uit”
Commando’s aanmaken
In de Home-app kun je via de “setup” automatiseringsregels instellen, die de apparatuur iets laat doen, wanneer er aan een voorwaarde wordt voldaan. Dat kan bijvoorbeeld een commando zijn om voordat u thuis aankomt al diverse apparatuur op afstand in te stellen, zodat u in een warmhuis aankomt en dat de verlichting in diverse ruimten al brandt.
Maar er kunnen ook complexere opdrachten worden ingesteld, zoals bijvoorbeeld dat alleen de automatisering na zonsondergang zal worden ingeschakeld.

Toekomstgericht !
Door nu al bij de keuze van uw regeling voor de verwarming rekening te houden met de mogelijkheid van HomeKit ondersteuning, kan men verzekerd zijn, dat het verwarming systeem zal kunnen communiceren met bestaande en toekomstige HomeKit apparatuur, die men mogelijk in de toekomst zal aanschaffen.

HomeKit Ondersteuning – toevoegen aan een reeds geweldige oplossing!

De Neo-thermostaten zijn ontworpen voor zoneregeling voor de meeste verwarmingssystemen, met inbegrip van radiatoren, elektriciteit en water vloerverwarming bieden.

HomeKit voegt ondersteuning toe grote connectiviteit aan een rijke oplossing reeds voorzien. Check out meer over Heatmiser Neo hier.

Apple HomeKit op Heatmiser Neo

HomeKit is de smart home kader van Apple, het brengen van een gemeenschappelijk platform voor alle compatibele accessoires van uw huis te controleren.

HomeKit accessoires, zoals de neoHub Gen2,  zijn uitgebreid getest door Apple wat betekent dat wanneer het product is voorzien van het Works with HomeKit logo de werking in combinatie met HomeKit wordt gegarandeerd.

HomeKit werkt op al uw iOS-apparaten, van de iPhone en iPad naar de 4e generatie Apple TV. Controle van uw huis is  overal mogelijk. Met de nieuwe Thuis app, kunt u veilig al uw HomeKit accessoires te controleren.

De NeoHub biedt ongeëvenaarde systeem ondersteuning voor elektrische & water vloerverwarming, conventionele radiatoren en warm water.

Deze ondersteuning onderscheidt ons van andere aanbieders: met de NEO thermostaten verzekert u zich van de beste zoneregeling, in combinatie met de HomeKit: HomeKit en Neo thermostaten leggen nu de lat nog hoger.

www.neostat.nl

image_pdfimage_print