Nieuwe mogelijkheden voor de NEO-APP

De APP waarmee de NEO-thermostaten via de smarthphone of tablet op afstand te bedienen zijn heeft een belangrijke upgrade ondergaan.
De Neo-app Versie 2 is mede tot stand gekomen door terugkoppeling van de verle gebruikers, die graag nieuwe mogelijkheden geimplementeerd zagen bij de bediening van hun thermostaten. Daardoor kunnen nu een aantal nieuwe en interessante functies worden gepresenteerd.

neo2

SMART PROFIELEN
“Smart Profiles” verandert de manier, waarop u uw verwarmings- en warmwatersysteem beheert.
Veel zones in uw huis werken op dezelfde tijd en temperatuur instellingen. Door gebruik te maken van Smart Profiles wordt tijd bespaard en verloopt het programmeeren aanzienlijk eenvoudiger dan voorheen

neo3TIJD BESPARENDE RECEPTEN
Met “recepten” kunt u op de Neo-thermostaten eenvoudige taken instellen, zoals het aanzetten van een tafellamp via de neoPlug, naar slimme huisgedrag met meerdere commando’s die meerdere acties tegelijk uitvoeren.

LOCATIE AFHANKELIJKE BEDIENING
De (nog) slimmere regeling maakt gebruik van uw locatie.
Deze mogelijkheid is ontworpen om uw controle over wat er gebeurt met uw verwarming, warm water en apparaten te houden, wanneer u vertrekt of naar huis terugkeert.
Met “recepten” kunnen enkele of meerdere acties tegelijk worden geprogrammeerd, die ook nog eens door meerdere gebruikers gebruikt kunnen worden.

Zone scherm

neoapp1

Als u hier klikt, kiest u scherm “Zone List” of “Feature Bar”.

Status balk

Auto betekent dat de zone werkt volgens de ingeprogrammeerde tijd en temperaturen.

Als u op Auto drukt, kunt u elke temperatuur- of stand-bymodus annuleren.

“Hold” zal worden weergegeven, wanneer u een temperatuurstand hebt geactiveerd of u de temperatuur handmatig van het geprogrammeerde setpoint heeft aangepast.

“Standby” Als u “standby” selecteert, wordt de verwarming in de “stand-by”-modus geplaatst, waarbij de wachttemperatuur wordt behouden. De standaardwaarde is 12C, maar u kunt deze aanpassen van 7C tot 12C.

Actief Profiel / Profiel Selectie

Actief profiel wordt weergegeven in het zonescherm en u kunt overstappen naar een andere profiel door op het menu “Profielkeuze” te drukken.

Zone instellingen

Met de knop “Zone Settings” kunt u de selectiefuncties van de thermostaat bekijken en bewerken, zoals Voorverwarmtijd, de “niet thuis” temperatuur en “Switching Differential”.(verschil in de temperatuurwaarden)

Zone Lijst
Locatie selectie

De Neo-serie thermsotaten is een uitkomst voor gebruikers met meerdere woningen of te bedienen ruimten. Door hier te klikken gaat u naar de lijst met diverse locaties, waardoor u snel en gemakkelijk kunt wisselen tussen locaties. Op de Android smatphones en tablets vindt u de locatie selector in de functies balk.

Functiebalk
De functiebalk biedt snelle toegang tot de functies, die u het meest gebruikt.
Hoewel de op diverse mobiele toestellen iets anders kan worden weergegeven, blijft de werkwijze altijd hetzelfde

Niet-thuis: de “niet-thuis”-modus heeft nu 2 functies. Langdurig weg en weg tot….
Permanent weg: kan worden gebruikt, als u niet zeker weet wanneer u terugkomt en de weg tot (voorheen vakantie) kunt u een retourdatum en tijd invoeren wanneer u terugkomt. In beide standen wordt uw w”niet thuis”-temperatuur gehandhaafd.

Details per zone

De zone lijst geeft een korte samenvatting van de zone informatie, inclusief de huidige temperatuur, ingestelde temperatuur en het volgende verwarmingsniveau.

Profielen
Programma modus

Het Neo-systeem kan werken in niet-programmeerbare, 5/2 dagen, 7 dagen en 24 uur modus.
De modus verandert de weergave die u hier ziet.

4 of 6 niveaus
Bij aansluiting op een neoHub kan Neo werken met 4 of 6 niveaus.
De standaardinstelling is 4, maar u kunt de optie 6-niveau inschakelen door dit in het instellingenmenu van de app te activeren.

De profielen nader verklaard

Een profiel is een opgeslagen tijd- en temperatuurinstelling, die de thermostaat zal gebruiken om uw verwarming te regelen.
De 4 of 6 niveaus die u programmeert, dienen om de gewenste temperatuurstanden in uw huis tijdens het verloop van de dag aan te passen.
Het is kostentechnisch interessanter om de temperatuur in uw huis te verminderen in plaats van deze helemaal te ver te verlagen of uit te zetten.

Een profielen toepassen op meerdere kamers
Een profiel kan in één of meerdere kamers worden gebruikt en het actieve profiel wordt weergegeven in het zonescherm.
Wanneer u een profiel wijzigt, wordt de update automatisch naar alle neoStat’s gestuurd met behulp van het profiel.

Op de Hub opgeslagen voor het delen
Profielen worden opgeslagen op de neoHub, zodat ze door alle gebruikers van het systeem toegankelijk zijn.

Recepten
Wat is een Recept?

Een recept is opgebouwd uit verschillende acties, die met een druk op een knop of automatisch door onze locatie gebaseerde controle kunnen worden geactiveerd.

Acties?

Acties zijn commando’s die naar uw systeem worden verzonden, zoals een Temperature Hold Until, Hold for Duration, Timer boost, Standby inschakelen, Een profiel activeren en nog veel meer. Zodra u de actie hebt geselecteerd, kunt u vervolgens de kamers selecteren waarop de actie van toepassing is.

Een eenvoudig recept

Een eenvoudig recept kan een Hot Water Boost zijn. U kunt uw app instellen om een ​​1 uur warm water boost te sturen en u kunt dit activeren in uw Neo app.

Een meer complex recept

Een meer complex recept zou kunnen zijn om een ​​paar neoPlug’s aan te zetten, het 1 uur warm water te verhogen en de ingestelde temperatuur in een paar kamers op 21C te verhogen. Dit recept zou goed werken als een terugkerend huisrecept automatisch geactiveerd wanneer u thuis komt.

Recepten zijn persoonlijk

Recepten worden alleen op uw mobiele apparaat opgeslagen en worden niet gedeeld met andere gebruikers op het systeem. Dit betekent dat u ze kunt personaliseren om overeen te komen met hoe u het systeem gebruikt.

Location Based Control
Wat is Location Based Control?

neoapp2

Onze Location Based Control maakt gebruik van uw mobiele telefoons GPS om uw positie te berekenen en vanaf dit een recept op te starten wanneer u vertrekt en terugkomt naar huis.

In tegenstelling tot sommige systemen dicteren we niet de triggerafstand of wat gebeurt er als u vertrekt of terug bent naar huis.

Onze Location Based Control is super flexibel, zodat u de verlof- en retourafstand kunt bepalen, evenals wat er gebeurt als u vertrekt en terugkomt.

Multi-gebruikers

Meerdere gebruikers worden ondersteund op Neo en dit omvat onze Location Based Control. Wanneer de laatste persoon naar huis gaat, zal hun Recept Recept worden uitgevoerd en als de eerste persoon naar huis terugkeert, zal hun Return Recept worden uitgevoerd.

image_pdfimage_print