HIER klimaatbewust label voor Heatnet

Heatnet certificeert zich voor HIER klimaatbewust label

Heatnet voldoet aan de voorwaarden van het HIER klimaatbureau voor producten of diensten die een bijdrage leveren aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Daarom mag Heatnet in 2018 het HIER klimaatbewust label voeren.

Bregtje Bos van het HIER klimaatbureau: “HIER wil organisaties die echte oplossingen bieden voor de aanpak van het klimaatprobleem graag een duwtje in de rug geven. Daarom mogen bedrijven die bijvoorbeeld energiebesparende producten en diensten aanbieden, duurzame energie produceren of hun bedrijfsvoering helemaal klimaatneutraal organiseren het HIER klimaatbewust label voeren. Zie je dat label ergens staan, dan weet je: dit product draagt bij aan de oplossing van het klimaatprobleem.”

 

HEATNET is een gespecialiseerde leverancier/installateur op het gebied van vloerverwarming en verwarmingsregelingen. Zij leveren diverse vormen van vloerverwarming, die in principe geschikt zijn voor elke vloer.
Over het HIER klimaatbewust label

Het HIER Klimaatbewust label wordt door het HIER klimaatbureau toegekend aan organisaties voor producten of diensten die een bijdrage leveren aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. In aanmerking voor het label komen bijvoorbeeld producten die direct bijdragen aan energiebesparing, milieuvriendelijke isolatiematerialen, elektrische apparaten met het hoogste energielabel, inductiekookplaten, ledverlichting, zeer zuinige auto’s, zonnepanelen en zonneboilers, Nederlandse groene stroom en producten en diensten die klimaatneutraal zijn geproduceerd. Kijk voor meer informatie op www.hier.nu/hier-klimaatbewust.

Over het HIER klimaatbureau

Stichting HIER klimaatbureau is de enige maatschappelijke organisatie in Nederland die zich volledig toespitst op het onderwerp klimaatverandering. HIER ziet de oplossing van het klimaatprobleem overal; bij mensen thuis, in de wijk en bij bedrijven en is de drijvende kracht achter onder andere het HIER Klimaatstraatfeest, HIER verwarmt, HIER opgewekt en de CO₂-Prestatieladder. Kijk voor meer informatie op hier.nu.